Icekk napisał(a):
To zacznijcie grac mecze w klanach, latwo tam zobaczyc kto jest naprawde dobry, albo znalesc kilka mocnych serverow jak byly digital w cod2 gdzie najlepsi graja bo rzeczywiscie na pubach mnostwo drewna gra
Ty chyba nie rozumiesz co pisałem wcześniej. Ja przed Warcraftem grałem wyłacznie w Americas Army - 3 lata hardcora, głównie TWL, w 6vs6 byliśmy nawet pierwsi w drabince EU. Wiec ja wiem co to jest mecz i nie chce grac meczy nigdy wiecej ani chodzć na rajdy z gildią i to właśnie napisałem wcześniej.
miałem strackowane 2000 godzin czyli realnie wygrałem w AAO jakieś 4000 godzin a w tym masa treningów i meczy.
Ten etap grania znam i mam go za sobą - jestem juz casualem ale nie dopiero casualem, poprostu ja hardcore mam za sobą nie przed sobą.
Bede grał wyłacznie FFA i bede wklejał screeny z FFA - taki jestem noob.
Icekk napisał(a):
Wejdz sobie w Tablice Wynikow Desh i tam bedziesz mial played
Zaden Xfire Ci nie potrzebny.
ja lubie ten kretyński podpis z xfire bo jestem noobem, pozatym lubie wyszukiwarke serwerów xfire. ogólnie xfire ma dużo fajnych opcji online a mój komp nawet go nie czuje wiec niech bedzie w tle.
dodatkowo mam paru znajomych na xfire
BTW tez gramtylko S&D a hardcore mode staram sie nie grać bo uważam go za łatwiejszy a nie trudniejszy - za łatwo się zabija bez optyki, byłby lepszy gdyby nie były zwiększone obrażenia z pocisków a tylko usunięte celowniki i mapa
Obecnie gram z perkiem dwóch broni, mimo ż enie lubie straty n ato drugiego perka ale co tam fun > all, gram z red tiger mp5 z tłumikiem i m4 z granatnikiem. martwa cisza i granat ogłuszajacy
aha czy ktos wie czy polski cdkey i robiony na polskiej wesji rank 55 bedzie chodził na wersji ENG ?