Przenosze tutaj.
Highlander napisał(a):
Nie myslalem, ze EQ to odpowiedz na moje pytanie, to bede musial przejrzec jakies info.
Ale tak z grubsza to raczej wyglada na pare elementow tylko minecraftowych. Ale to bedzie jako rownolegly tytul do EQN? Ten landmark? Ale nie wiem czy minecraft nie ma fajniejszej grafy
Jak pare ? Landmark to Minecraft MMO, z duzo lepsza grafiką. Jedyna roznica jest fakt, ze nie ma proceduralnie generowanego swiata. Ale to tylko dlatego, ze to gracze maja budować świat a nie gra ;p.
Landmark to rownoległa gra do EQN. Landmark ma slozyc glownie do budowania i to co sie zbuduje w Landmark, bedzie mozna uzywac w EQN.
Dla mnie Landmark jest az za bardzo Minecraftowy. Myslalem, ze poprostu to bedzie edytor, a tu jeszcze jakies surowce trzeba zbierac, zeby budowac.
Zbieranie surowcow pod budowe to bedzie dobre e EQN.
w EQN sa proceduralnie generowane dungeony (znaczy wartswy ponizej głównego lądu). To tylko zapowiedź, ale szczerze mowiac ja im wierze, ze zdołją to zrobić.
Sorry, za ignorancje ale niewiele wiem o tym landmark. Na papierze brzmi zajebiscie, z tego co piszesz. Masz jakies zrodla gdzie cos więcej jest napisane? Bo tak trochę nie znalazłem wiele. Zrazila mnie grafa z początku, ale teraz to co innego. To ten landmark mnie bardziej interesuje, ale proceduralne dungeony brzmia niezle.