Highlander napisał(a):
rotfl. Tobie to by pewnie radosc sprawil fps z pelnym autoaimem chocby. Bos lejm w fpsach. ;] Bronisz kazdej gry a sam tak naprawde grasz w nie czesto 10 razy mniej ode mnie. Wiec wtf. Oczekuje by gra byla na dluzej niz 10h czy 40h. Kiedys chcialem na lata. Teraz juz na 100h. Ty to czasem pograles po 2h, full funu! Czego niby mam zazdroscic?
Nie powoduje to u mnie wylotu piany, pogodzilem sie ze stanem rzeczy. Ale bede powtarzal utarty fakt. Kto kupuje nowe CoDy przyczynia sie do zjebania tego gatunku. Szkoda chocby zlotowki na te gry bo to bylo juz wczesniej.
Rozumiem jak ktos kupi nowego CoDa, bo nie mial z tym stycznosci wczesniej. Dlatego rozumiem czemu sie to podoba candidoserowi. Bo gral w tylko 1 coda.
pewnie by mi nie sprawil i nigdy nie sprawial. tyle wiesz o moim graniu, co ja o twoim
jakiej kazdej? co ty znowu pierdlisz? ja rozumiem, ze nick zobowiazuje, ale byc na highu non stop to mala przesada - potem bedzie placz, ze dzieci nie mozesz miec ;p
gram tyle ile mam ochote ja jebie - co tutaj trudnego do zrozumienia? kiedys sie gralo godzinami, dzisiaj gra sie chwile.
ty dalej zyjesz wspomnieniami - ja korzystam i mam radoche. i w dupie mam do czego sie przyczyniam - bo ja gram dla siebie i dla wlasnej radochy, zrozum to w koncu
mam ochote to pykam w czolgi, albo w tf, albo w lola albo w batmana na ps3.
granie to juz nie jest sens zycia i glowne hobby.