Kabraxis napisał(a):
raggnarok napisał(a):
Kabraxis napisał(a):
Oczywiscie ze cares - jebac DLC lol. Zwlaszcza w przypadku tej gry. Jedyne dobre DLC w jakie gralem i warte wydania nawet 1$ to to do GTA4. Tak wiec... jebac DLC, zwlaszcza takie przedpremierowe, ktore jest na zywca wycinane z gry aby zarobic na idiotach wiecej kasy.
Ja i tak czekam na wersje PC.
Akurat w crpgu kazde sensowne DLC jest fajne. Tutaj jedno dostajesz za free, a drugiego nikt ci nie kaze kupowac. Biorac pod uwage, ze nad tymi dodatkami pracowali przez ostatnie pol roku to beda pewnie naprawde niezle.
Moze zreszta poczytaj o tych DLC zanim zaczniesz pisac glupoty.
To ze ty masz podejscie "ze kazde DLC jest dobre" i dajesz sie ruchac na kase dostajac w zamian crap na 2h grania to nie znaczy ze ja tez musze.
Oczywiscie ze nikt mi nie kaze kupowac - i cale szczescie, bo nie bede. Ani do tej ani do zadnej innej gry (wyjatkiem jak do tej pory jedynym jest GTA4). "przez ostatnie pol roku" - lolz. Takie DLC to oni pewnie robia w przerwach na kawe. Nie badz smieszny plz. W pol roku to bedziemy miec total overhaul/conversion mody zrobione przez amatorow po zajeciach/pracy.
Iniside - dokladnie.
No dokladnie robia je od marca kiedy to gra byla gotowa na pc a konwersja zajeci byli glownie programisci.
Mieli wolnych designerow i grafikow i tak tlumaczyli fakt iz pierwsze dlc maja gotowe juz na premiere.
Czytalem cos tylko o stone prisoner(a to zdaje sie jest wogole darmowe) i bardzo pozytywne opinie o tym dlc byly.
Ja tam wole zeby oprocz dodatkow robionych przez ludzi bioware tez robilo swoje na najwyzszym pozimie i takie ktore beda min dodawaly nowe mozliowsci i zawartosc do edytora itp. Wlasnie dzieki takiemu wsparciu te tworozone przez zapalencow modyfilkacje beda mogly byc coraz lepsze.