zaboleq napisał(a):
Chciałem w keyach kupować ale pusto. Nigdzie nie ma rozsądnej ceny a w nuuvem nie chce mi się bawić a na dodatek nie mają dlc. Pozyczę z zatoki a jak stanieje to kupie. Jak ktoś znajdzie wersję w roządnej cenie to dajcie znać pls.
A co jest do zabawy z Nuuvem? Sklep jak każdy inny. DLC nie ma już nigdzie, bo to było w pre-orderach.
Piszpan napisał(a):
Mnie poczatek gry troche odrzucil, interfejs, troche combat (rzucanie spelli) i ogolny feeling (malo user firendly, brak minimapy itd.) myslalem ze chyba dlugio nie pogram. ale pozniej bylo coraz lepiej . kazde dotarcie do kolejnego ogniska daje frajde (szczegolnie jak sie gra magiem z 30 bolcikami) combat tez sie zrobil ciekawszy i oglnie chce sie grac. jest sporo glupot ale da sie przezyc. Nie kumam tylko skad tu na tym forum tyle rage ze ta gra taka trudna, nie dasz rady, to nie gra dla ciebie itd. owszem jest KURWA MAC! jak sie padnie gdzies daleko od ogniska majac qpe souli szczegolnie przez wlasna glupote lub chwile nieuwagi ale bez przesady wieksze kurwienia mialem w innych grach.
Haha, widać, że daleko jeszcze nie zaszedłeś
![;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jedynka była tak zrobiona, że od razu rzucała Cię na głęboką wodę. A dwójka jest zrobiona tak jak piszesz - no gdzie ta trudność? Poczekaj jeszcze trochę to zobaczysz
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)