Aldatha napisał(a):
Taka sama sytuacja była podczas rozmów o Diablo 3 , mimo że wymaga stałego połączenia z netem to i tak się sprzedało w milionach egzemplarzy
jak kogoś stać na konsolę za 2000 i gry za 230 zl to raczej ma też na internet ,wasze pecety od 10 lat albo i dłużej są podpięte do sieci
ja wszystko rozumiem , po prostu zawsze byłem facetem z własnym zdaniem który nie wskakiwał na badwagon
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
nowe konsole bez internetu i tak tracą z 40% funkcjonalności obojętnie czy to Ps4 czy Xbone , po cichu liczycie chłopcy ze ps4 będzie szybko złamana a wy wesoło będziecie ciągnąć gry z zatoki
QTE fest masz w co drugiej AAA grze teraz więc nie wiem co ty pierdolisz Razoth
No i co, że się sprzedało? Przecież nie kupuję gier, które mi nie odpowiadają w jakiś sposób (np. always-online & RMAH) nie dlatego, żeby firma, która to zrobi zbankrutowała - tylko dlatego, że ja nie chcę w coś takiego grać. Moją "nagrodą" jest to, że ja tego nie mam i nie wspieram. Tak samo jak w przypadku innych decyzji konsumenckich robię to dla siebię.
Mów za siebię na co liczysz, a nie za innych. Co za typ lol
Trochę też nie wiem o co ci chodzi z tym, że QTE fest jest w co drugiej grze AAA. Może sobie być nawet w 2/3. Wyobraź sobie, że są osoby które nie kupują większości gier AAA, które wychodzą, i to nie dlatego, że są anty-systemowymi rebelami, tylko dlatego, że im się te gry nie podobają.