Mark24 napisał(a):
w sumie racja.
Cała reszta jest na etapie "instalacji" gry/modów do niej, dobierania typu sterowania, kręcenia procka/grafy czy zmienianie ustawień samego monitora coby uzyskać "żywsze" barwy. Bo przecież gałki oczne się buntują jak widzą tą marną konsolową grafę na takim mighty PC.

why so much hejt?
Majac nadzieje, ze nie masz resista (a nawet immuna) na argumenty, pisze - zobacz sobie jak wyglada DS2 BEZ modow na PC a potem porownaj jak wyglada na konsolach starej generacji. Nie wiem czym jest spowodowane opóźnienie tego tytułu na nowe konsole (bo z pewnością na te było produkowane widząc poprzednie trailery). Na PC to już wygląda lepiej (a trzeba pamiętać o fakcie fps lock na konsolach [osobiscie widze roznice miedzy 30 a 60fps])... to wyobraź sobie co się dzieje jak wgrasz jednego moda graficznego. Podpowiem Ci co się dzieje - otóż dzieje się to co zapowiadali devsy! NARESZCIE pochodnia będzie/jest potrzebna, bo nareszcie nic nie widać przez poprawne działanie światła a nie przez prymitywną gamme/brigthness który został z defaultu nałożony. Pogadaj z ludźmi którzy na tym grają.
Serio, no offence, zjadłem zęby grając w DS na PS3 i PC... na PC to wygląda zwyczajniej lepiej.
A do tej pory nie pisałem tutaj nakurwiałem w DS2 - właśnie skończyłem kolejną sesję. Jest to jedna z niewielu gier która zwyczajnie przyszpila do siebie.. niezależnie czy grasz na konsoli czy na PC, więc zluzuj zwieracze i kup kopię.
Nyx napisał(a):
Tyle srania na forum, a cala steam friendlista ds2 zapchana HEHEEH
Czy mamy wspólną friendlistę?

Mendol napisał(a):
biorac pod uwage, ze piszpan jako jedyny z was (z wyjatkiem dana'y) gra w ds2 i skupia sie na grze, a nie pierdoleniu smetow o niej, to naprawde nie kumam o chuj sie czepiacie.
Blad mendolq, Ci którzy grają to grają a nie napierdalają na forum

A Piszpan dopiero się uczy.