Mark24 napisał(a):
w sumie racja.
Cała reszta jest na etapie "instalacji" gry/modów do niej, dobierania typu sterowania, kręcenia procka/grafy czy zmienianie ustawień samego monitora coby uzyskać "żywsze" barwy. Bo przecież gałki oczne się buntują jak widzą tą marną konsolową grafę na takim mighty PC.
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
why so much hejt?
Majac nadzieje, ze nie masz resista (a nawet immuna) na argumenty, pisze - zobacz sobie jak wyglada DS2 BEZ modow na PC a potem porownaj jak wyglada na konsolach starej generacji. Nie wiem czym jest spowodowane opóźnienie tego tytułu na nowe konsole (bo z pewnością na te było produkowane widząc poprzednie trailery). Na PC to już wygląda lepiej (a trzeba pamiętać o fakcie fps lock na konsolach [osobiscie widze roznice miedzy 30 a 60fps])... to wyobraź sobie co się dzieje jak wgrasz jednego moda graficznego. Podpowiem Ci co się dzieje - otóż dzieje się to co zapowiadali devsy! NARESZCIE pochodnia będzie/jest potrzebna, bo nareszcie nic nie widać przez poprawne działanie światła a nie przez prymitywną gamme/brigthness który został z defaultu nałożony. Pogadaj z ludźmi którzy na tym grają.
Serio, no offence, zjadłem zęby grając w DS na PS3 i PC... na PC to wygląda zwyczajniej lepiej.
A do tej pory nie pisałem tutaj nakurwiałem w DS2 - właśnie skończyłem kolejną sesję. Jest to jedna z niewielu gier która zwyczajnie przyszpila do siebie.. niezależnie czy grasz na konsoli czy na PC, więc zluzuj zwieracze i kup kopię.
Nyx napisał(a):
Tyle srania na forum, a cala steam friendlista ds2 zapchana HEHEEH
Czy mamy wspólną friendlistę?
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mendol napisał(a):
biorac pod uwage, ze piszpan jako jedyny z was (z wyjatkiem dana'y) gra w ds2 i skupia sie na grze, a nie pierdoleniu smetow o niej, to naprawde nie kumam o chuj sie czepiacie.
Blad mendolq, Ci którzy grają to grają a nie napierdalają na forum
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A Piszpan dopiero się uczy.