Nestor napisał(a):
MagPS napisał(a):
Aldatha napisał(a):
co za rzeznia , nie umiem przejsc misji z teldarine gazem na hard gram i proty mnie skladaja swoimi latawcami a jak daje eskorte scv to rownaja moja baze z ziemia
goliaty + scv do naprawy, prosta misja, ja natomiast dalej nie wiem jak zrobić achie na hardzie w The Dig. Rady typu użyj ghosta są nie na miejscu.
Ja po pewnym czasie zauwazylem ze jedna moja flanka nigdy nie ma nic do roboty. Niszcze laserem 90% przeciwnikow, do nastepnego wave'a jest troche czasu. Trzeba podjechac czolgami wystawic oslone z piechoty i goliathow, i sukcesywnie wbijac sie na gore. Trzeba przygotowac sie na solidna obrone, ale mysle ze da rade.
Coprawda nie zrobilem tego achieva bo zaczalem atakowac przeciwnika pod koniec, ale da rade, mysle.
Wazna rzecza jest ustawienie expa po prawej, siege tanki spod bazy siegna kazdego kto bedzie chcial tam dobiec. Ustawienie bunkra tez pomaga.
Nie da rady, toss ma w cholere jednostek, i d tego ciagle dosyla nowe, wiec tak czy siak w koncu zakatuje to co wyslemy na atak, i do tego jeszce ryzyko ze wpadnie do bazy. Jest inny sposob, troche lamerski ale dziala. Budujemy baraki dodatkowe, lift up, lecimy przy krawedzi mapy nad gorkami tak zeby tossowe jednostki nie mialy line of sight, a my tak i laserem rozwalamy struktury. Mozna poleciec od lewego boku potem lekko górą, nawet az pod nexus. Dodatkowo komputer jest tak uprzejmy ze podsyla ciagle proby ktore odbudowuja struktury dokladnie w tym samym miejscu, wiec budynkow do rozwalki nie zabrankie nigdy.