Nie szukajac daleko 2-3 strony wczesniej, bodajze kabraxis pisze
Cytuj:
Kolejny fail Blizzarda. Dodajcie do tego platny, chociaz w czesci Battlenet, 3 czesci gry po 150 zeta minimum i macie doskonaly system zdzierania kasy z frajerow za gre ktora nie rozni sie niczym oprocz grafiki w stosunku do 10letniego poprzednika. To jak ta firma zeszmacila sie od czasu ywdania WoW'a jest dla mnie poprostu niepojete.
W tym temacie bylo sporo takich wypowiedzi, tak samo jak w temacie o D3... Zebralem wszystko do kupy i napisalem o tym placzu.
A co do tego czy bedzie platny, czy darmowy to nie widzialem, zadnej oficjalnej informacji, wiec Razoth, pisanie w tym momencie o tym, ze bedzie darmowy, jest tak samo nie na miejscu, jak pisanie o platnym bn-cie.
Jezeli jakas informacja jest, o ktorej nie wiem to z gory przepraszam i powyzsze zdanie prosze ignorowac...
@kikas - ale skad masz takie informacje, ze Blizz chce z nas zdzierac jakas kaske? Jak pisalem wyzej, nawet jezeli beda 3 wersje SC, napewno kazda z nich bedzie warta swojej ceny... Nie wierze w to, ze bedziecie (kolejny raz pisze Wy, a nie My, poniewaz ja nie przepadam za rtsami i napewno nie zakupie tego od razu, bo po co...) musieli placic wylacznie za nowa rase i 2h kampanie... Przykladem jest WoW - Kazdy z platnych dodatkow niesie ze soba ogromne zmiany w grze i wprowadza wiele nowego, wiec i przy SC napewno dostaniecie duzo wiecej anizeli sie spodziewacie...