Nyx napisał(a):
Teemo ma dostac ostrego nerfa, albo juz teraz dostal w ostatnim patch'u.
Dostał kolejnego teraz - co nie zmienia faktu, że nadal jest przegięty hehe. Pewnie będzie gimpnięty ponownie jak wyjdzie patch stricte pod Season 3.
Goatus napisał(a):
Deshroom napisał(a):
to dobry tip
ogólnie nie narzekam na euw nie ma za dużo chamstwa, jeszcze nikt mnie nie nawyzywał. podstawa to nie dyskutować tylko robić swoje bo z awantury to lepsza gra nie wyjdzie...
TBH ja na EU-NE też dużo chamstwa od pewnego czasu nie widzę, ba ostatnio grałem sporo i nawet polskiego spamu na all nie widziałem. Kwestia wyjścia z low elo, bo normale też mają podobny/ten sam system co ranked tylko że niewidoczny.
Nie wierzę
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
D3jviD napisał(a):
Nie lubie grac z randomami, bo w wiekszosci przypadkow przegrywa sie wlasnie przez jakies flejmujace dzieci, ktore naogladaly sie streamow. Najlepiej bawic sie z jakiejs zgranej grupie, ale to oczywiste.
Desh, wracajac do postaci - Nidalee.
Gram nia praktycznie od poczatku i nie nudzi sie. Swietna postac na mida i topa. W luzniejszych grach supportuje nia nawet na bocie. Nie wiem tylko jak bedzie sie sprawowala bez dobrych runek i masterek na niskim lvl.
Nid jest spoko, trzeba tylko nauczyć się "PIZGAĆ DZIDOM" bo nie jest sticky target. Na dodatek może być AD bruiser/tanky (wczoraj Shp został zruchany właśnie takim AD tanky Nid i przegrał top, też grał Nid) lub AP. Ciekawa postać i ciężko się można z nią znudzić.
D3jviD napisał(a):
Oyci3C napisał(a):
Teemo kroi wszystko solo top/mid na 30lvl 5man premade jeśli nie dostanie ganka.
gl z yorickiem, akali, pantheonem czy rumble
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
No ale Tobie moze grac sie dobrze, nikt temu nie zaprzecza.
Nigdy nie przegrałem solo top Teemo - nigdy. Na palcach policzę udane ganki na tego małego skurwysyna po lvl 6 (przed wystarczy ward).
Tak, jest squishy ale w mid-late game każda postać jest squishy jak zostanie focused poza oczywistymi high-hp shield/tanks.
Teemo przestałem grać bo mi się znudziło 20/2/15 15/1/15 albo nawet przegrane mecze ale 7/5/6 czy 8/4/5 (przykłady).