Ashton thx.
Poki co bioshock bardzo jej sie spodobal. Ja nie gralem w to wczesniej, bo ja w singla jakos w ogole nie gram. Ale calkiem niezly fun jak widze jak gra.
na razie swięta trójca: fear'y, half lify 2 (moze jakies dodatki darmowe?), bioshock, to pewnie bioshock 2 tez jej podpasi.
ona cholernie nie lubi klimatow wojskowych, cod, bf jej sie nie podoba, pewnie dlatego glownie, ze ja w to gram, wiec "wszystko grasz jest glupie"
Silent hille, resident evile probowalem, ale cos to sterowanie jej nie pasuje. No i jakies drętwe to.
l4d uznala za nudne heh, ze caly czas nudnie te zombiaki biegna i zawsze tak samo. Painkiller podobny zarzut, ze debilne.
dead space bede probowal by dala kolejna szanse, no ale kosmos i w pewnym sensie widok z 3 osoby ;p
gta 4, saboteur, moze nawet prototype - ona chce szybkiej akcji + sie przestraszyc, a nie gdzies lazic. Probowalem, ale raczej preferencje ma scisle. Chociaz sprobuje ją do multi namowic, by troche mnie zrozumiala dlaczego to fajne, ale co zrobie jak mi zacznie okupowac kompa ;d
W sumie to z innych grala prince of persia, world of goo, troche cogs ;]
I tak sie dziwie, ze sie troche wciagnela w granie ;]
Poki co niech przejdzie bio, pozniej sprobuje:
Clive Barker's Jericho
Penumbra
Call of Cthulhu
Condemned: Criminal Origins
najchetniej bym jej podeslal thief'a 3 ;]
Jak się jej tak nudzi, to widocznie chujowy jesteś w łóżku i wolny czas woli spędzać przed komputerem.
E, Inside frajerku, czytać się naucz. Blow me biiiaaacz.
Haha,ale Highlajdera, zabolała prawda. Pewnie teraz płacze w kącie.