Highlander napisał(a):
Atherius napisał(a):
Pograjcie sobie lepiej w normalna arme2, to jest dopiero wymagajaca gra, nie jakies tam cs, cody i bf'y.
zwykle pierdolenie. arma2, Red orchestra a cs, cod, bf tego sie nie da porownac. Ba, nawet powiedzialbym, ze miedzy cs a cod a bf tez są za duze roznice, szczegolnie te nowe edycje. A Dayz to zupelnie inna bajka, gdzie gra nie opiera sie glownie na szczelaniu. W dayz mam sytuacje rozne non stop, w arma2 przez 20 minut moge biegac po lesie i nawet wroga nie zobaczyc... a CS na wysokim poziomie jest w chuj wymagajacy tylko na czyms innym to polega. Imo nie ma sensu porownywac.
Ale to jest jak z eve i reszta mmo, nie kazdemu sie udale przebic przez mechanike i stopien skomplikowania zeby sie na dobre wkrecic.
Mendol byc moze by mi sie spodobalo, ale jak pisalem ani hype'u nie mam, ani po filmikach zadnej zajawki jak to mialo miejsce z innymi produkcjami. No i na bieganie na sucho przez 2h to nie mam czasu.
Musi byc akcja od pierwszej minuty. ;>
Kumpel ma wszystkie army - maniak tej gry to jest szansa sprawdzic, tylko bez wiekszej ekipy chyba nie ma sensu sie zaglebiac, bo od latania samemu to mozna chyba mega frustracji sie nabawic - no, ale takie zalozenia gry.