zaboleq napisał(a):
High ty po prosty jesteś anty i tyle. Lubisz grać w twoim zdaniem bardzo pro gierki - spoko, tylko nie pierdol że zmiany to kosmetyka bo debila z siebie robisz. Udzielasz się w każdym topicu o najmniejszym badziewiu na tym forum to chociaż staraj się głupot nie pierdolić. Ile żeś przegrał godzin w bfie? Sądząc po tym jak skaczesz z gry na grę i ilości czasu spedzonego na forum to zapewne niewiele...
Niewiele, licznik wskazal ponad 30h ale znudzilo mnie duzo wczesniej, nie wiem czemu ale duzo lepiej bawilem sie przy bc2, moze to byla pierwsza stycznosc z frostbite i dlatego. Skacze bo czekam na dobrego fpsa, wciaz go wedlug mnie brak, AA4 jest dla mnie dobre, jako tako, przynajmniej community jest bdb. I tak bf4, dla mnie jest to czysta kosmetyka, moze dla Ciebie inne mapy, nowe bronie, gadzety to cos nowego, dla mnie nie. Jak mowilem, BF3 moglby byc jeszcze dlugo na rynku, ze spokojem. Ale lepiej zarobic. Takie moje zdanie. Dla mnie robienie z siebie debila to na sile mowienie, ze bf4 to bedzie 'rewolucja', a widzialem takich. I gra nie musi byc zla, raczej nie dla mnie, po prostu ulepszony bf3. O to mi chodzi. Zycze tylko by przy BF nie bylo pomyslow jak CoD np. tylko oficjalne dedyki itp. glupoty.
tryb defuse - wcisniecie CoDa (bo nie napisze CSa) do BFa.
Ojciec - jak masz premke to juz powinienem miec nieaktywna bete w origin