zaboleq napisał(a):
Pytanie: Jak w NV zobaczyć swoją postać "z przodu". Obecnie tylko oglądam jej plecy a chciałem sobie swój armorek pooglądać:P.
Ja na początku grałem na hard, potem zmniejszyłem na normal. Pewnie zaraz na hard przejde znowu bo sie zaczelo prosto robić :/.\
Qrcze gdzie jest ten bunkier/siedzia BoS :E?? Obszukałem Hidden Valley i byłem w każdym bunkrze - 1 ma zamek na 100 którego nie mogę otworzyć. Bylem też w dolinie skorpionów i tam też nic nie ma:P.
Update
Ok, poradziłem sobie w inny sposób
jak chcesz obejrzeć armor z przodu naciśnij i przytrzymaj mouse-scrolla i wtedy bedziesz mógł się swobodnie rozglądać.
Co do BoS w Hidden Valley to tam gdzie są drzwi z zamkiem na 100skilla znajduje się również interkom, ale żeby przez niego pomówić musisz chyba znać hasło z nieśmiertelnika paladyna BoS, którego gdzieś tam przypadkiem mogłeś spotkać martwego.
Kiedyś się pytałeś o torby naprawy, że nie działają, otóż działają tylko one naprawiają tą broń, którą aktualnie używasz dlatego może się wydawać dziwne, że znikają.
Co do NV, to według mnie tak powinien wyglądać od samego początku F3, teraz grafika już się trochę przestarzała i klimat postapo może trochę czuć, ale nie tak dobitnie. Na plus na pewno jest to, że jest dużo questów choć większość jest imo nudnych, w F3 bardzo mi się podobał q z Haroldem, oraz wszystkie DLC oprócz tej symulacji na Alasce. W New Vegas rzadko miałem opad szczeny robiąc q, ale gdy dotarłem do Nipton to było to
.