WinterS napisał(a):
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Pzespalem premiere AvP. Gral ktos moze, warto kupic? Jakies malo przychylne recki sa.
jeśli będziesz katował MP to tak, singiel to jakieś 5h grania choć trzeba przyznać, że jest epicki
Gdzie ta epickosc ? Single jest tak zjebany, ze glowa boli. Jedynie marinem gra sie jako tako. Chociaz i tak zaden z tego surv/horror. We wszystkich 3 kampaniach zapierdalasz po tych samych mapach. Zero elementow zaskoczenia czy jakis zwrotow akcji.
Jesli chodzi o MP to jest znacznie lepiej, jest klimat. Kwestia taka, ze na chwile obecna nie ma dedykow. (maja je wprowadzic na dniach)
Do tego dochodza problemy z balansem i grami rankingowymi.
Goatus napisał(a):
Jeżeli chodzi o nowe AvP to IMO nie jest źle, ale rewelacji też nie ma, po prostu całkowity przeciętniak - do kupienia jak będzie w granicach 20-40zł. No i pierwsza gra która jest niegrywalna na mojej konfiguracji, żeby pograć w wysokich detalach trzeba naprawdę mocnego sprzętu, toż nawet Crysis mi lepiej chodził O.o Ciesze się że triala najpierw spróbowałem...
To nie wina twojego sprzetu. U mnie wszystko powinno smigac na high a ledwo daje rade na medium. Sega przyznala, ze spartaczyli optymalizacje czy cos. Maja to poprawic w nadchodzacych paczach i fixach ze strony producentow kart graficznych.