Highlander napisał(a):
Jaki nowy antyczit?
Jak grafa wyglada vs bf3? destrukcja?
nowe bronie, mapy, blabla bla to oczywistosc, commander i spect powinien byc juz w bf3. Squady nie potrzebuja promowania, klasy trzeba zrobic tak by byly zalezne od siebie. Poprawiony net code, czym sie objawia? dali by chociaz server side hit reg jak na kazdego shootera przystalo.
I tak to malo, zaczynaja robic copy & paste powoli. Nie ma co mowic o duzych zmianach. Po prostu ta gra wychodzi za wczesnie, i tyle. Ale ze wzgledu na to, ze jednak bedzie to poprawiona wersja bf3 to pewnie warto kupic. Ale tez uwazam, ze nie za taka kase.
a mistrzostwa polski w bf to jak podworkowa liga.
High o poziomie jakiegokolwiek "turnieju" to się raczej nie wypowiadaj bo o ile dobrze pamietam to zaden z ciebie competitive player
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Wszedł byś na serwer gdzie grają to byś dostałtakie baty że prędko by się nie pozbierał
. Można grać taktycznie jeśli tylkoe się chce. Różnice w poziomie umiejętności miedzy graczami też są często kolosalne ale co mi tam.
Ogólnie to smiesznie jest czytać ten wasz płacz na to, że coś tam nie działa w becie, performance słaby, mało zmian etc. To beta ludzie a nie full wersja z torrentow. NIektorym w dupie sie przewraca widocznie.
Co do ceny:
Nie za taką kasę? Na konsoli za byle co często musisz 200zł zapłacić. Tutaj możesz zapłacić 140 albo poczekać i zapłacić jeszcze mniej za podstawke bo pewnie na alledrogo ceny będą różne (i nie mowię koniecznie o ruskich wersjach). Ok jest premium ale nikt Cie do kupna nie zmusza przecież
. WYjdzie za jakis czas, stanieje to sobie mozecie kupic. Swoją drogą dzine bo to myślałem, że sama prosperita na tym forum
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.
Co do tego, że ilość zmian za mała, mogli by to dać w bf3 etc etc to nie będę komentował.. W takim csie dostajesz te same mapy, bronie... Dopiero w cs:go coś tam zmienili ale jak dla mnie to bieda. Ilość zmian jest ok