na 1szym serwie wielu graczy z phase 1 przekroczyło już 30lvl
docelowo będą najprawdopodobniej 3 serwery w becie RFo (dla stresstestu)
a potem ... płacz i płać
edit: o tłumaczenia ze strony CM się nie bój
nie bez przyczyny mówi się że gry spod znaku CM mają jedne z najlepszych community oraz przede wszystkim solidne wsparcie ze strony samej firmy
phase 1 CB trwała dokładnie 3 dni(!) w piątek wyłączono serwery aby wprowadzić patche do zgłoszonych bugów i ... w piątek wieczorem launcher siorpał 20 poprawek
powiedz mi w którym mmo w takim tempie ładowano poprawki ?
imo: to będzie chyba najkrótsza beta w historii mmo
w sprawie serwerów, zacytowałbym ci wypowiedź community menagera (Zzeno) ale nie am tego pod ręką,
mianowicie wypowiedź dotyczyła tego że tylko od niego zależy jakie będą ostatecznie serwery, a tego jeszcze nie podał
ja obstawię najprawdopodobniej serwery w USA, raz że ruting będzie najprostszy, dwa nie powinno być lagów tak wielkich jak na international (zakładając że taki powstanie)
poza tym, po angielsku się dogadam a po francusku/włosku/hiszpańsku/rosyjsku/swahili/i inne ni h* sie nawet nie przywitam pożądnie
edit 2: escaflone, ty nie wiesz co za desperados w to grają
niektórzy przesiedzieli ponad 24g bez przerwy rżnąć i zgłaszając bugi na forum
poza tym chciałbym skosztować chip wars zanim będzie wojować tyle ludu, co na fotce poniżej
http://images1.fotosik.pl/17/9w1kb9uvnc05kuu0.jpg
edit X:
z wyborem serwera wstrzymajmy się aż zostaną podane rzetelne i wiarygodne informacje na stronie rf-onlinegame.com
gdybać to se możemy przy piwku
poza tym, kilku ludzi których znam tez jest zainteresowanych tą grą
i zapewniam że to będzie hicior
ee poprawka: to już jest hicior
jak na razie mam pare dni wolnego więc wykorzystam to na gięcie w RFo
(przy okazji sprawdzę czy na pewno crafter jest dla mnie)
no to ... do zobaczenia podczas chip wars
bellato ftw !