Kaczy napisał(a):
sula napisał(a):
Kaczy napisał(a):
Jak ja czytam teksty mendy na temat WS i ogladam fail jakim jest TESO , ktorym on sie podnieca ,to jestem coraz bardziej przekonany ze o gustach sie nie rozmawia
Sam nie twierdze ze WS jest jakis zajebisty ale jak ogladam ten czerstwy tytul jakim jest TESO to mi sie zygac chce doslownie. GW2 bylo x 10 lepsze :O
GW2 lol może Swtor and NWN Online jeszcze? Na temat WS się nie wypowiem bo nie grałem, ale GW2 jest tak słabe i miałkie że żal.
Sula w GW2 przynajmniej mozna bylo sobie poskakac i poogladac.
Do mnie ani wygląd ani gameplay ani w zasadzie nic w GW2 nie przemawiało. Po prostu akurat miałem duże ciśnienie na jakiegoś mmorpg wtedy, a przez pierwsze parę godzin które pograłem jeszcze to jakoś dawało radę(grafikę i styl myślałem, że jakoś ścierpię), dopóki nie przekonałem jak gra jest 'zrobiona'. Jednak okazało się, że zero klimatu i straszna nuda. Jeden z moich najgorszych zakupów growych ever.
Tak przy okazji to w TESO chyba też nie będę grać - choć jeszczę się zastanawiam, bo jednak po jakiś ~25h w becie przynajmniej nie mam odruchu wymiotnego, a to już lepiej niż wszystkie przytoczone tu tytuły.