Perrin napisał(a):
Kurczę, jestem zagorzałym fanem JA, JA:DG i JA2, ale waham się nad tym JA BiA, trochę martwią mnie te wszystkie kiepskie recenzje, średnia ocen 62? Mam obawy, czy czasem ta gra to nie jakiś kiepski żart.
Goła gra to max 62/100 to prawda,ale mod(który wcześniej podawałem) Zmienia i to ogromnie grę. Daje 9/10 z modem.
Demo może zniechęcić ! Od czasu wyjścia gry sami devsi dodali masę upgrejdów ! i co super wykorzystują pomysły z modów(jak np FOG)
Masa rzeczy zniechęca na pierwszy rzut oka w pierwszej grze! Ale warto dać szanse tej grze ( po pierwszej potyczce zacząłem szukać modów). Mapka wydaje się malutka i sądziłem ,że gra max na 40 godz. Gram 5 dzień i mam zajęte 1/3 mapy (różnych lokacji jest dużo więcej niż w starych JA). Wydaje mi się ,że contentu w grze z tym modem jest na 100-200 godz. A niektóre misje/walki są na ładnych parę godzin (kombinowania).
Ten mod to nie ideał( za dużo kasy wpada, za dużo broni i amunicji, nie ma problemów z najemnikami) ale i tak gra się miodnie.
Nie wiem czy ten mod (all in one Blue Dawn) to najfajniejszy mod, możliwe ,że są inne ciekawsze.
2 screeny jakie zrobiłem :
http://imgur.com/a/Hk3Wv1 screen to atak na 2 większe miasto (45 obrońców, obok inny cel z 12 obrońcami. W trakcie walki 6 z nich przyszło pomóc tym 45. Początek walki jak widać po screenie skończył się nie powodzeniem ( odpowiednia synchronizacja jest kluczowa przy trudnych walkach).
2 Screen to mapka (zielone to cele zdobyte), mam 9 najemników.
Serio te 7 or 9,5(z all dlc) euro możecie w ciemno zaryzykować !