cypis napisał(a):
Whine to tylko Ty tutaj uskuteczniasz.
1. Dales ciala i nie zamowiles EK chociaz nie trzeba bylo placic. Czyja wina? Zlych ludzi i devsow
2. Ogladales gameplaye z drugiej czesci i Ci sie nie spodobalo. Pomimo to obejrzales gameplaye z trojki chociaz wiadomo bylo ze beda 'spoilery'. Czyja wina? Zlych devsow
Wez sie w koncu ogarnij
Fakt, dałem dupy z EK, nie mam tyle czasu co większość spamerów na forum by czytać wszystko codziennie i naciskać F5 co minutę.
Co do spoilerów, nie napisałem że mi się nie spodobało to co widziałem w filmach przed premierą w W2, tylko napisałem że po premierze niektóre misje przez hype przed grą po prostu mnie nie satysfakcjonowały tak, jakby to zrobiły gdybym tych filmów nie obejrzał - co jest normalną i zdrową reakcją, większość z Was pewno tak miała tylko Wam to nie przeszkadzało, mi tak i żałowałem.
Obejrzałem 1 filmik z misji z Gryfem i kawałek tego biegania po Nilfgaardzie, po wrzuceniu 3 gameplaya pojawiającego się na E3 stwierdziłem, że zdecydowanie za bardzo przesadzają z pokazywaniem fabuły i dialogów z ciekawych miejscówek i nie obejrzałem go jak tylko zobaczyłem te bagniste tereny które również się pojawiły w zapowiedzi.