"chodzi o to, ze biegniesz sobie i widzisz przepasc a tam dalej jakies fajne krajobrazy i ocean i nie mozesz z tego spasc, bo jest sciana a to co w tle to tylko background."
LOLZ
Sciany sa dlatego bo to jest wyspa zawieszona w powietrzu (czyta otoczona jakas mega szczelina) i po to zebys sie nie wkurwial jak spadniesz przez przypadek. I daletego ze to jest pierwsza instancjonowana osobno zona startowa dla noboow.
A to w tle za ta przepascia to nie obrazek, tylko pozostale dwa (czy tam trzy?) kontynenty i inne zony. Wlaczales choc raz mape zeby zobaczyc dlaczego to tak wyglada? Czy sobie piszesz tak dla zjebu glupoty?
Jakie obrazki lol? To chyba w TORze sa takie wynalazki.
Swiat gry jest calkiem otwarty, ot.... tu np fajny przyklad jak wysoko mozna wylezc:
http://www.youtube.com/watch?v=D0LIX11A ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=pjFDv1UYn8k (od 1:10 - ta.... niewidzialne sciany i obrazki w tle... lol).
Nie bronie gry..... absolutnie... poprostu dementuje bzdury, ktore sa produkowane na tym forum jesli chodzi o co poniektore gry w stopniu wrecz zatrwazajacym (najwiecej to chyba o azjatyckosci, niby azjatyckim sposobie designu i docelowym targecie GW2).
Z tego co wiem to po lvl 10 czy tam 15 nie ma zadnych niewidzialnych scian i swiat gry jest "normalny" - tj. otwarty. Natomiast czy sa loadingi miedzy zonami to nie wiem - przy takim poziomie grafiki pewnie sa.
Dotego przelecialem przez wszytkie dostepne ingame mapki i porownujac z ta startowa zona to powierzchniowo swiat mocno daje rade (tak ze 3 azy RIFT spokojnie)
Tak wiec nie pierdolta plx.
A co do potencjalu to tak: wlaczylem gre i ona:
1. dziala
2. szybko chodzi
3. ma ladna grafike
4. ciekawy (w porownaniu z innymi MMO) combat, ktory napewno nabiera rumiencow wraz z rozwojem postaci
5. z mapy wynika ze jest duzy i otwarty swiat do zwiedzania
To juz o wiele wiecej i o wiele lepsze wrazenie niz wywarl na mnie super hit - SWTOR. Dlatego widze potencjal - jak ktos ma z tym problem to /care ale niech nie pisze bzdur a jakis obrazkach w tle.