Lukas24MwO napisał(a):
Czekam na Wiedzmina tak samo jak wszyscy fanboye i patrioci, ale...
...W3 nie wygląda (graficznie) lepiej niż DA:I... póki co, i hope.
Nie bijcie
Bić nie zamierzam, ale jednak się trochę dziwię. Nawet na tych słabej jakości filmikach, które pokazali to jednak technicznie W3 jest lepszy (nie wchodząc tu w kwestię stylu) i to wyraźnie.
Ofc ten DA:I wygląda zauważalnie lepiej graficznie niż poprzednie części DA - poradzili sobie nieźle tym bardziej, że z tego co widzę to celowali w to, żeby performance był dobry już na średnich PC (albo oszczędzali na assetach ;p), ale jednak wygląda gorzej niż W3 i to wyraźnie.
iniside napisał(a):
Mowie szczerze, ze w pale mi sie nie miesci jak mozna sie przejmowac spoilerami w grze. Oglada jakis filmow z gry albo czytanie o tym co jest w srodku to zupelnie inna sprawa niz samodzielne granie.
Samodzielne granie a czytanie / oglądanie gry to całkiem coś innego - co nie zmienia nic w tym, że granie w coś znając 'co się zdarzy' a grając w coś nie wiedząc, to także całkiem inna sprawa.
Ja na pewno bym nie przeczytał skryptu jak by był dostępny. Połowa zabawy do piachu.
Inna sprawa, że jakiś paru minutowy filmik mnie nie rusza. Zgadzam się z Razothem i nie rozumiem płaczu Sobtainera.