Dobra lecimy.
Pogralem dwoma klasami Speldinger 14 lvl (dps/healer , koles z pistolecikami) i warkiem 17 lvl.
Zdecydowanie bardziej podchodzi mi warek , wiecej jest przy nim zabawy no i nie nawidze healowac
Napisze co ja widze tu na plus co na minus :
+ kapitalny system rozwoju postaci , zarazem prosty i czytelny ale majacy baaaardzo duzo opcji . Z 30 skillow czy 33 chyba
wybieramy kombinacje 8 na pasku + 1 z path systemu. Podnoszenie poziomow skilli zmienia ich dzialanie, dodatkowo dochodzi skromne drzewko AMP pointow
+ housing - udalo mi sie zbudowac swoj dom. Po pierwsze pomysl zajebisty z jeszcze lepszym rozwiazaniem,Dom daje buffa do expa, do PvP lub do PvE na 24h , najwiekszy rest tam sie ma. No jest tego od groma. Ogrodki do zbierania herbow , kopalnie do kopania.....
+ grywalnosc - zabawa jest zajebista.Ja tak jak juz wczesniej pisalem nie poswiecilem nigdy tyle czasu na zadna bete bo mi bylo szkoda postaci , a tutaj mi zlecialy w weekend 24h
i chetnie bym jeszcze pogral.
+ walka - jak tu jeden kolega pisal ze te telegrafy sa chujowe , to ja stwierdzam ze chyba lepszego systemu nie mogli wymyslec. Zajebisty dynamiczna zabawa. Czasami jak nie uwazamy i bijemy moba na pale bez uciekania to moze sie zdarzyc ze nas mob 2 lvl nizszy zabije raz dwa
+ muza - 10/10 - dopiero grajac w wildstar doszedlem do wniosku ze nigdy nie zwracalem uwagi na muzyke w grach mmo , bo pierwszy raz zwrocilem w wildstarze
Jest tych plusow jeszcze mnostwo. Jak ktos bedzie mial jakies pytania to smialo.
Na minus :
- bardzo slabo czytelna mapa , zarowno mini jak i glowna
- performance - musza cos z tym zrobic bo na moim sprzecie to powinno chodzi bez najmniejszego problemu a zacina czasami na otwartej przestrezni
- kamera - czesto zdarza sie problem ze drzewa wlaza nam na plecy i nic nie widac
Jeszcze na koniec odniose sie do samej grafiki. Ja gralem z kumplami ktorzy takze zamowili preorder i powiem Wam ze mielismy te same obawy co do grafiki. Wczoraj tak o tym rozmawialismy i doszlismy do wniosku ze to nie robi a nawet jest zajebiste
Ja w tej grze pokladam duze nadzieje. Jedyne co mnie martwi to te raidy :O