Escaflone napisał(a):
Zjebało mi się PS3 dziś nie czyta Blu Ray tylko DVD. A podobno PS3 się nie psuje hehe
+ dla X360
psuje się - 10% zawodność.
Rufen - jak nie grałeś nigdy na padzie nie kupuj broń boże Killzone 2. Nawet wytrawnym graczom ciężko się tam steruje. Więc daruj sobie tą grę.
Łatwo się strzela i polecam by nauczyć się grać na padzie: BF1943 i MW2.
Infamous bardzo fajny - jedyny sandbox którego ukończyłem, a to dlatego, iż ma mało z sandbox-a. Misje się powtarzają owszem ale max 3x, całkiem niezłe story główne, a walkę na wysokiej wieży (z widokiem na całe miasto i jeszcze hen daleko) pamiętam do tej pory. Grając na hardzie konkretnie się zaciąłem w kilku miejscach, a przy walce z ostatnim bossem kląłem jak szewc więc gra łatwa imho nie jest.
Kup sobie to co zatrzęsło rynkiem gier w ubiegłym roku i zdobyło 90% nagród (nawet biorąc pod uwagę wszystkie platformy): Uncharted 2, Demons Souls.
Od siebie polecam MAG-a dla mnie to pierwszy FPS gdzie czasami mam 20+ osób w zasiegu wzroku. W planetside nie grałem więc gra na mnie robi spore wrażenie. No i pokazuje jak wygląda prawdziwa wojna - a nie potyczki oddziałów specjalnych 6vs6
Tu nie trzeba biegać w kółko jak kurczak za każdym killem.
w shopto.net promocja na yakuze 3:
warto?