Morgul napisał(a):
zaboleq napisał(a):
Płacić znowu za to samo tylko z nowymi teksturami - no thx.
Napisał geniusz który jarał się bf4. Serio, weź wypierdalaj.
btw. też żałuję, że w ciągu 4lat wyszyły tylko dwa duże dlc do civ5, no ale jakby wydali więcej to złodziejstwo przecież i cebulaki będą kraść.
Cebulaki i złodziejstwo? O widzę komuś tutaj zaraz żyłka pęknie. Gracze sami musieli poprawiać to co twórcy zjebali jak zwykle no ale to norma. Brak wsparcia dla dużych modów też boli. Fakt, DLC sporo wniosły ale żeby było ich jeszcze więcej? Poza tym jesteś kolejnym idiotą który twierdzi, że piractwo ma wpływ na sprzedaż gier?
Morgul ty masz chyba większe klapki na oczach niż ja no ale tak to jest z fanbojami. Co ma w ogóle BF do tego? Że niby czwórka to trójka z nowymi teksturami? Nie bądź smieszny. Jarałem się BF4 bo fajnie mi się grało ale nie miałem klapek na oczach. Sporo rzeczy nadal jest zwalone ale na pewno jest lepiej niż w dniu premiery. Nie ma to jak porównywać FPS do RTSA.
A nowa civka to dokładnie to samo co V tylko są inne modele i tekstury. Jeno setting inny którym jednym się bardziej spodoba a innym nie. Taka jest moja opinia i nie jestem tutaj osamotniony. Jak wyjdzie to się sprawdzi i ewentualnie kupi. Dzisiaj inaczej się nie da jak nie ma wersji demo.