Atherius napisał(a):
Razoth niby taki ostrożny, zapowiadał tyle razy, że nie będzie płacił partaczom itp. ale jednak się skusił. :>
Jedyne co było dla mnie spartaczone to performance serwerów wczoraj. Reszta działa imo jak należy, tylko po prostu muszą dodać obiecany content.
Wiedziałem dokładnie na co się piszę przed zakupem (no, może poza tym jak gra będzie działała na laptopie, ale działa ok), bo śledziłem newsy i podjąłem decyzję świadomie. Wierzę, że w przeciwieństwie do Mortal Kombat X gra będzie wspierana na PC, tak jak to miało miejsce w SFIV.
Dla mnie to jest po prostu Early Access. Jeżeli ktoś chciał grać wcześniej (jak ja) to kupił, jeżeli nie - poczeka sobie cierpliwie, bo roadmap jest precyzyjny czasowo jeżeli chodzi o content, który ma być dodany.
Nie żałuję wydanej kasy i właśnie latam po necie czytając recenzje arcade sticków. :)
Bronić Capcomu nie mam zamiaru, wręcz przeciwnie. Wylewanie na nich gówna w necie + refundy tylko ich zmotywują do roboty, więc thumbs up!
tomugeen napisał(a):
Ale rozumiem, ze main feature, czyli 2 pady i napierdalanie sie jest w grze.
No ciężko sobie wyobrazić brak podstawowej funkcji pod turnieje w grze zrushowanej pod turnieje, więc tak - jest. ;)