Mnie np. sporo w grafice BF drazni, co nie znaczy, ze nie jest dobra jakosciowo i duzo lepiej wyglada niz RO2, bo wyglada. Ale to, ze RO2 wyglada surowo mnie sie podoba, ma to klimat dla mnie wiekszy niz BF. subiektywnie.
RO2/RS i granie na spinie
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
RO2 to glownie fajna gra gdzie nawet starzy tetrycy daja rade, gdzie są nawet troche starsi gracze.
I nawet czasem randomy potrafia ze soba wspolpracowac. Aspekt bycia pro tam nie obowiazuje, tam ludzie chcą wykonywac objectives, bo nie ma k/d i sie na tym skupiaja.
Jest serwer 40-1 (sabaton) i ludzie na klimacie, znaja sie z nicka. Ludzie tam tworza scene gry, mapy i to jest zaleta. A nie odpalic nowego CODa i poszczelac do randomow, ktorzy mogliby byc botami (hurra, anonimowosc...).
W cod4 gralismy na nasyzm serwerze hardcore, nie dlatego, ze to bylo pro, po prostu wszyscy tam wchodzili, niewazne czy ktos byl zajbisty czy nie, wazne, ze sie komus znajomemu wpakowalo kule w dupe.
i nie widze tez powodu by grac na spinie w CS/Quake. Ludzie w to graja bo lubia. Szczegolnie w Quake, gdzie nagrod nie ma.
granie dla grafiki jest chujowe i tyle. Grafa jest zawsze drugorzedna.
Jesli chodzi o nowe gry fps to w sumie nie ma nic lepszego niz CSGO, a i tak wyglada mega srednio.