To tak
wczoraj wlaczylem 1 raz.
Menu glowne - jak to bywa w produkcjach tej firmy jest poprostu normalne. Chociaz bardzo funkcjonalne i przejrzyste.
2 sprawa tworzenie postaci - dla mnie swietna sprawa kazdy mmorpg powienien miec takie mozliwosci - oczywiscie jesli ktos jak np. ja nigdy nie mial do czynienia z takiego typu kreatorem to spedzi tam prawie 1 h tworzac postac. Oczywiscie zabawa przednia.
Wchodzimy do gry - pierwsze co mnie zaskoczyli mimo full deatli rozdzielczosci wide screen itd gra nic a nic nie przycina i calkiem ladnie grafika wyglada.
Questy - jest ich naprawde duzo wszystkie sie sprowadzaja przejdz caly loch albo zabij albo zrob cos na koncu. Naprawde sa przesympatyczne - np. nie zabijaj 6 psow tylko wyprowadz je z lochu
. Ale po zrobeniu ich 1 raz naprawde sie juz nieche wiecej - szczegolnie ze na solo sa latwe na normal calkiem calkiem a na wyzszych to bez grupy sie nie obejdzie - tyle tylko ze robi sie je juz ktorys raz. :/
Generalnie jak na pierwsze kilka h ( w moim wypadku bylo to 4-5 h) grania mozna powiedziec ze gierka przykuwa uwage zobaczymy co bedzie po 3-4 dniach.
Pvp jeszcze nie sprawdzalem i mam dopiero 2,5 lvl-u wiec troche jescze trzeba pograc. A i system awansowania na next lvl tez mnie zachwyca znowu wybierasz duzo rzeczy - a nie odgornie dostajesz i nie masz zadnego wplywu.
Narazie gra in plus.