kozas15 napisał(a):
Piąty odcinek the walking dead pięknie zamknął fantastyczną gre. Serial może possać kule, zresztą od komiksu też dla mnie o wiele lepsze. Gram od prawie 20 lat, ale to być może pierwsza gra, gdzie jest taki ładunek emocjonalny( a na pewno przynajmniej pewne sceny o których myślałem nawet po wyłączeniu gry). W piątym odcinku jest parę świetnie wyreżyserowanych scen( podobnych np. do walki w deszczu z 2 odcinka), całość się zamyka( choć warto poczekać na to co po napisach bo jest dodatkowa scena sugerująca być może co będzie w drugim sezonie)... Choć może to być całkiem nowa historia. Tak czy inaczej fabuła miażdzy większość tych AAA hitów, wydawało by się, że to jeden z tańszych elementów gry( a może po prostu jest teraz popyt na proste historyjki ?). Polecam, zwłaszcza teraz jak już wszystkie odcinki wyszły i chyba będzie niedługo w formie pudełkowej.
Dziękuje serialowi za to bardzo, bo choć sam w sobie jest słaby, to bez niego pewno ta gra by nie wyszła. A to prawdziwa perełka
dokładnie, podpisuje się po tym obiema rękoma, pod koniec 5 epizodu miałem łzy w oczach (chyba pierwszy raz od kiedy gram, czyli też jakoś ~20 lat)
btw
The Walking Dead jest do kupienia na Origin za 29zł, więc imo bardzo dobry deal jak za taką grę
http://store.origin.com/store/eaemea/pl ... 0/sac.true