hi hough.
Klania sie 10 miesieczny bobas w swiecie EVE.
Powiem wam jedna grajac w WoW mozesz w 2 tygodnie stac sie hero nie do pokonania, grajac w EVE mozesz po roku byc sklepanym przez nooba jak zle zagrasz.
A juz PVP to czysta bajka. Do dzis pamietam jak sie spocilem jak pierwszy raz pokonalem kolesia(ale nie udalo sie go spodowac).
Corp PVP to czysta zabawa, latasz z kilkunastoma lub kilkudzieisecioma ludzmi i naparzasz wrogow, jednoczesnie rozmwiajac na TS-ie o dupie maryny(angielski sie przydaje).
Kopanie jest nudne?
Potrafilem kopac po kilka godzin dziennie zeby zarobic na swojego pierwszego BS-a (DOMINIX rzadzi).
Nudzi Cie kopanie, jestes zaslaby na PVP? Zostan mission-runerem, albo zrob krach na markecie.
Właśnie powiedzcie mi w jakiej innej grze MMORPG jest cos takiego jak market, gielda? Na ktorej funkcjonuja prawdziwe prawa rynku. Chcesz sprzedac musisz dac nizsza cene. Jesli nie ma danego towaru w okolicy mozesz se zawolac dowolna cene(ale bez przesady). Dzieki temu mozna nieraz sporo zarobic na malych przekretach( kurs 2 jump-ow za 3M czystego zysku-udalo mi sie tylko raz).
W jakiej innej grze masz cos takiego jak listy goncze? Policje (sluzby porzadkowe) ktore nie pozwalaja aby w bezpiecznych systemach nikt nie rozwalal noobow? W jakiej grze macie wiadomoscize swiata gry na newsach (jesli jestes szczesliwcem jestes w stanie byc swiadkiem tego co pisze na newsach)? No i najwazniejsze wedlug mnie: SKILOW SIE UCZY W CZASIE !!REAL-TIME!! (nie raz na poczatku wstalem co kilka godzin w nocy zeby zmienic skila- i pogadac z ludzmi
).
Oto me zdanie.
BYLEM, JESTEM I BEDE UCZESTNIKIEM UNIWERSUM EVE.