Yarp napisał(a):
Gra jest w pyte:-) filmy zakreciły mnie z 1.5 roku temu ale po prawie 3 latach na wowie HGL kocham miłością czystą i niewinną:-)taaaa przy d2 siedziałem długo i to myśle ze ciut mi zajmie .
Klimat jest super , guny sa kozak , grafa w pyte i party game łojojoj. koniec farmy daily q raidow i innych rzeczy które zniszczyły wowa imo .
fakt to tylko moje zdanie jak ktos nie lubi takich klimatów nie polubi wiec jak ktos ma pisać coś w odp to niech sobie daruje:-)
ogólnie bardzo bardzo bardzo polecam .
Tak jak napisales, wlasnie dlatego ze HG jest 90% przeciwienstwem wiekszosci mmo, dlatego jest tak relaksujacy dla kazdej osoby ktora spedzila wiele lat na grindzie w wielu mmo
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Z jednej strony nie zrezygnuje z normalnego grania Hardcore w mmo, w tej chwili jest to Eve w przyszlosci Conan czy WO
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jednak HC jest czym znakomitym aby odpoczac od ciezkiej pracy chwilke i wrocic swiezym do grindu ^^
Nio i apropo klimatu, nie kazdy moze lubic cyberpunk/postapocalipse klimaty, ale im dalej w las tym lepiej. Jak zobaczylem Milenium Battle w wyschnietej rzece pod londynskim mostem setki postaci sie @#$@! # prawdziwa wojna ^^ ruiny wszendzie
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A nad toba resztki mostu londynskiego i panorama miasta z duzej odleglosci
miodzio
Tryb Elite jest dostepny teraz takze dla non subscribers, jak narazie nie planuje subskrypcji poczekam do 1 wiekszego patch, wtedy sie zobaczy. To co by mnie przyciagnelo do subskrybcji to nowe theme sety nowych poziomow, nowe bronie, nowe klasy
Czyli to co obiecuja
Pierwszy patch w tym miesiacu jest na sile lekko poniewaz patch 0 ktory mial byc pierwszym patchem dla subscribers zostal wypuszczony rowniez dla ludzi grajacych bez subskrypcji czyli nie mieli specjalnie czego dac poza halloween patch
Jest szansa na Auction house w nastepnym patch ^^. Jezeli tak bendzie to biore subskrypcje