zaboleq napisał(a):
Kabraxis zniżyłeś się poniżej poziomu swojej starej
, myślałem że się nie da :| ....
da sie stary - wlasnie to pokazales.
zaboleq napisał(a):
GoW III nie musi mieć imba grafiki , wystarczy że będzie gameplay i sieka jak w poprzednich częściach .A sorry wy przecież zazdrościcie...
widocznie musi bo jak na razie to sami tworcy mowia TYLKO o grafice i nic o gameplayu czy fabule. nie ja napisalem ze GOW bedzie "tje best looking game on consoles" tylko jego tworcy. Wniosek - chodzi o grafike.
zaboleq napisał(a):
GT5 czy tam 7 no cóż , graficznie powala wasze froz czy pgr4 które wyglądają jak na ps2 czy xbox pierwszym
GT5Prolog moze possac Forzie pytke conajwyzej bo to dla mnie jest demo i to platne. PGR4 jest gra bardzo ladna i nie wiesz co piszesz. Owszem GT5 jest ladniejsze ale......... jeszcze go nie ma. Pozatym z GT5 to mozna bedzie porownywac PGR5 albo Forze 3. Wtedy pogadamy vo ladniejsze i lepsze.
zaboleq napisał(a):
Home no cóż , lepsze Home niż bulenie za xbl Mshitowi , ale wolicie dawać się dymać panom z M$
Nie - nie jest lepsze bo albo nie dziala, a jak juz dziala to sorry ale 2 lata developerki i szunych zapowiedzi o rewolucji na konsolach zeby mozna bylo kurwa pograc w kregle i potanczyc w gey party to jest smiech na sali.
Placac za LIVe MSowi place za usluge ktorej zasady sa jasno okreslone i MS sie z tego wywiazuje nie wciskajac mi marketingowego bullshitu jak to bardzo rewolucyjne i mi potrzebne jest kupowanie ciuchow po 5 dolcow i chodzenie po domku w ktorym nic nie dziala i nic sie wlasciwie nie da zrobic. Tyle o HOME.
zaboleq napisał(a):
Idźcie flejmować do innego topiku bo już was wkurwiło ostro flejmowanie po waszej mega ulubionej , psującej się , chujowo wyglądającej i piecykowej konsoli:D
Ktory mimo to od 2 lat nieprzerwanie kopie zad twojej.