embe napisał(a):
WoW to najlpesza gra, reszta to gowno.
W WoW jest swietne pvp, areny i bg sa miodzio, pvp jak chce masz w outdorze bez problemu, swietne instancje, taktyki na bossow, wymaga sie zgrania od wszystkich, generalnie mmo pelna geba.
Wypasiony crafting, ekonomia, AH jest swietnie zrobione, piekny swiat, grafa jak na 2009 rok jest super wydajna i pieknie wykonana.
Postacie maja swietna animacje, dynamiczne walki, swietny balans klas, itemizacja doskonala.
A Darkfall to gniot, grafa szaro bura, nie ma nawet intstancji, a sam pomysl z lootem itemow po zabicu to glupota, za duzy swiat, za duzo profesji crafterskich, nie ma globalnego AH, no i co najwazniejsze nawet nie potrafili zrobic lvlowania w grze tylko daja jakis crap do skilowania.
Jakby tego bylo malo to chca ludziom zamydlic oczy budowaniem miast gildiowych, posiadaniem wlasnych domkow, budowanie statkow i mowia ze duzy swiat to zaleta bo masz swobode i duzy wybor, bzduuuryyyy !!
Nastepny fail to brak klas, no jak ja mam grac w cos takiego, nie po to wydaje kase by dostawac produkt bez podstawowych rzeczy, mogli przynajmniej dac warlocka, palladyna i huntera na start, a tu pisza beszczelnie ze co sobie wyskilujesz to bedziesz mial, smieszni sa, tragedia panie i panowie, poprostu tragedia !!
Pvp bez aren czy bg to juz mega fail, co to za przyjemnosc ganiac po swiecie i szukac przeciwnika, zmuszaja do nolifowania, w WoW kiedy chce to ide na bg lub arene i dzieki swojemu skilowi moge pokazac jak jestem dobry, najlepsze pvp to max 5v5, wiecej to juz zerg gdzie sie nie mysli i nie potrzeba skila.
Juz tak nie ironizuj. Jest roznica pomiedzy grywalnoscia a grafika, a przykladem na to sa gry typu CS 1.6,starfract, warcraft. Nie mowie tez ze WoW jest idealny, ale nie nasmiewaj sie tak z PvP bo jest to jeden z nielicznych MMO ktory sie wkrecil do esportu