Enhu napisał(a):
nie wspominając już o użyciu chata ingame
Przeciez na konsoli bedzie to o wiele wygodniejsze niz na PCcie.....
L2+L1 -> gadasz na localu
R2+R1 -> gadasz na guild channel
R1+L1 -> gadasz na party channel
R2+L2 -> gadasz na privie
Rownoczesnie prowadzac DYNAMICZNA walke za pomoca pozastalych przyciskow, obslugujeac itemki, skille i etke innych rzeczy - SAM MIOD i WYGODA.
Ja wiem ze mozna LUBIEC jakas platforme gamingowa - ale slepy i idiotyczny fanatyzm zawsze mnie bawil.
Zauwazcie moje posty.... nie kryje sie z tym... nie lubie Sony (od czasu PS3)... lubie XBOXA - nie zaprzeczam.
Ale kurwa staram sie zachowac jakikolwiek poziom obiektywizmu i zdrowego rozsadku. Czego i Markowi zycze.
PS. Marku... najezdzales na tym forum na wiele gier (twoim zdaniem chujowych - w tym FFXI) min. EVE i pare innych.... szkoda ze z poziomu slepego fanbojstwa twoich postow wynika ze jesliby CCP oglosilo EVE 2 na PS3 to bylbys wniebowziety i pisalbys ze to jedyny MMORPG warty uwagi w nastepnych 3 latach.
Wniosek? Naprawde... probowalem "podyskutowac" z markiem o konsolach i grach ale sie nie da. Np. z Meendolem tez jest ciezko ale w porownaniu do mareczka to niebo a ziemia jesli chodzi o rzeczowa i poparta jakimikolwiek argumentami dyskusje.
Sorry za tak wczowke ale "zaprawilem" sie dzis - tak przed Bozym Cialem.
i czuje chec pisania dlugich postow.