http://www.netwars.pl/forumview.php?t=137712
Morglum napisał(a):
Dotarłem do domu w końcu:)
Wielkie podziękowania dla ostatniego rzędu dziś:) niesamowita atmosfera - masa rzeczy mnie ominęła bo siedziałem plecami do Was i nie widziałem tego co robiliście, ale było to słychać:)
Rozmawiałem z pracownikami Blizzarda i jak sami zauważyliście byli pod ogromnym wrażeniem tego jak to wszystko wyszło - powiem nawet, że to co się działo przerosło najśmielsze oczekiwania.
Moje wrażenia - siedziałem niestety na klawiaturze niemieckiej i za cholerę nie mogłem komfortowo jej używać, dodatkowo mysz+podkładka nie do końca dawały radę - zdarzały się przeskoki;/
Pierwszy raz prowadziłem komentarz na tak wielkim evencie - mnie samemu ciężko ocenić - ale dzięki za ciepłe słowa na temat efektów pracy - to najlepsza nagroda jakiej mógłbym oczekiwać.
Czy ktoś wie, kto robił wywiad z Ravenem?
Wiem, że były osoby z EURO RSCG pooglądać event - oby spodobało im się to co zobaczyli tak bardzo, żeby wybrali to co najlepsze i przełożyli do siebie:)
Jeszcze a propo ludzi z Blizza - od nich każdy, absolutnie każdy ogarniał to co działo się na streamie, znał graczy, znali netwars, nie spodziewałem się, że to będzie taka ekipa - a mówimy również o dyrektorach.
Mam nadzieję, że wkrótce wrócą:) Mógłbym sporo więcej napisać, ale padam;)
p&p
ogólnie widzę po wpisach ludzi którzy byli na tym event'cie, że podobało im się jak pociągnął to Carmac i gdyby nie on to byłoby dużo słabiej.... a ludzie z Blizzarda z bananem na twarzy chodzili bo czegoś takiego się nie spodziewali