i juz po konferencji Soniacza, dziwilem sie ze zaczeli konferencje od teoretycznie najmocniejszej pozycji Beyond, zastanawialem sie jak to jest na poczatek to jakiego bangera maja na koniec...no i faktycznie overkill na koncu byl, zmiotlo mnie z krzesla
Ass Creed 3 - juz bylem nastawiony na wesole poflamowanie trojeczki a tu takie zaskoczenie, francuziki maja jednak jeszcze jakies fajne pomysly na gameplay
Far Cry 3 - coop na 4 osoby? do fuckin want
Beyond - grzeje sie tym bardzo w koncu to (paranormalny) nastepca Heavy Rain, fajnie ze popracowali nad graficzka, HR jest juz polkniety, no i Ellen Page <3
God of War Ascension - do polowy gameplayu myslalem ze to juz wszystko bylo, ok ladniejsza graficzka lepsza kamera z blizszymi najazdami ale nic tu now- i wtedy wjechal bossfight ktory tradycyjnie mnie skopal, do tego te ostre dobitki monsterkow, mmm GoW jednak nigdy nie traci formy
no i na koncu bylo pierdolniecie
The Last of Us - podczas pokazu mysle sobie "taki bardziej dorosly Uncharted", typ ma 4 naboje w magu survival jak sie patrzy, grafika przesliczna ale gameplay...
!!! z 3 razy zlapalem sie za glowe, co za pomysly oni maja...koncowka zgniotla mi czaszke
#1 most wanted zdecydowanie
TLOU E3 gameplayja jebie musze ochlonac, to bylo cos, jesli to jest nowy kierunek w jakim idzie branza to bedzie bosko...HERES MY MONEY FUCKIN TAKE IT
swieta trojca E3 : 1. The Last of Us 2. Watch Dogs 3. Tomb Raider