@wodny.
Wydrukowałem sobie w pracyNo w MK nie ma jakiejs filozofii, masz 6-7 speciali i kilka 2-3ciosowych combo. Z tego wychodzą zaleznie od postaci ze 3 openery ktorymi mozna pizgać. Kitana to po openerach robi upercut into fan w powietrzu, dash i drugi fan i dokonczenie spadajacego 2-3 ciosami. Albo szybkie 2-3 ciosy i lift w gore a potem kick info fan w powietrzu i koncówka jak poprzednio.
Te kozaki z youtube robia to samo, tylko jeszcze po drugim fanie uzywaja kicka z fanem dzieki enhanced i moga środek kombo powtórzyc. Albo coś przerywaja w polowie i lapia od nowa. +jak dojdziesz do cornera to robisz inna koncówke, bo wiecej ciosów dojdzie.
Wiekszej trudnosci tam nie ma, pozostaje trudnośc egzekucji (w poltora sekundy trzeba wbić B2,D,F,1,F,F,D,F,1,F2,1 i nie jebnąć sie na zadnym timingu zeby koncówka combo od upercuta weszła).
Co innego game sense ktorego w MK totalnie nie mam i nie załątwi sie tego z komputerem, a na online to juz sie trafia na cioty albo gosci ktorzy maja 1-2 combo opanowane lub cheesuja jakis prosty dmg/stun z daleka a ja sie nabieram ;]
Najlepiej krata browarów, zebrać sie i pizgać jeden wieczór w kilka osób. Do tego przecież są stworzone mordobicia.
Cytuj:
Y i X oraz A i B są pozamieniane. Mozna sie przyzwyczaic, gorzej jak ktos ma 2 pady ;p
Odpal sobie MotioninJoy i samo zemuluje poprawnie jako pada xboxowego, MK od razu rozpoznaje jakbyś a nie generic pada ktorego trzeba uwstawić ;]