Neonin napisał(a):
Pro tip 2.
Osiągając 30km/h t34-85 nie skręcaj!!! Pozwól tej magicznej chwili trwać.....
rotfl
ale faktycznie, ten tekst niezle oddaje wrazenia z gry tym sprzętem
tym bardziej, że "parametrowo" on wygląda ok
ma najwiekszą znaną mi różnicę między rzeczywistymi osiągami (30-35km/h) a podawanymi w info pojazdu (o ile pamiętam to 50+ km/h)
za to T43 będziesz naprawdę zachwycony (ja miałem porównanie grając panterą i nadal byłem zachwycony)
stwierdzisz nawet że już "nie może być lepiej" więc leveluje się go "bezciśnieniowo"
a potem się wsiada do T44 i objawienie - mam T8 leoparda
a co random gier to mnie też zmęczyło już granie w WoT i coraz mniej czasu temu poświęcam
Nie tyle wkurwia mnie sprawa altylerii albo problemy z balansem co rozgarnięcie innych graczy
krew człowieka zalewa jak po początkowym countdown wszyscy ruszają każdy w swoją stronę (efekt jest mniej więcej taki, jakby na miejsce spawnu uderzył granat)
generalnie 3/4 gier jest w jakiś sposób "zjebanych" a ta 1/4 która pozostała nie cieszy mnie już tak jak kiedyś
ale szykuje się lekki nerf altylerii i obniżenie "wagi" czołgów w plutonie więc jest światełko w tunelu
w tej chwili brak balansu wynika często z tego, że ludzie tworzą pluton a grają i tak "każdy sobie" (często spotyka się plutony typu: leopard, altyleria i heavy tank - i oczywiście śladu kooperacji między nimi można ze świecą szukać)