Ash:
miałem na myśli MGS, ten dodatek online tylko przez neta można zakupić.
Yogs - przesyłka do Polski listem to jakieś 1.20F(+koperta bąbelkowa z 60p), ~4F nieobowiązkowej dopłaty za "signed for" czyli przesyłkę rejestrowaną - musisz podpisać przy odbiorze. Generalnie kilka razy wysyłałem do Polski normalnym listem (bez signed for) DVD/gry i za każdym razem wszystko ładnie doszło, więc chyba przestali kraść na pocztach
warto też sprawdzać co tydzień game.co.uk - mają weekly specials i zawsze kilka tytułów jest w tygodniowej wyprzedaży ~20F taniej.
Ja większość gier kupuję w amazon.co.uk - też mają dobre ceny i promocje. No i przesyłka zawsze następnego dnia jest u mnie, a w playu potrafią zapomnieć lub pakować ją (status: packing) kilka dni - raz musiałem interweniować telefonicznie...
btw. właśnie sobie zgrałem zdjęcia z nurkowania w egpicie na konsolę i szczerze mówiąc, jestem pod wrażeniem tego pogramiku do zdjęć na PS3. Prosty i bardzo fajny programik. Teraz się zastanawiam nad większym HDD do PS3 bo powoli kończy mi się miejsce..
O i gorąco polecam Motorstorm-a 1, graficznie jak dwójka, naprawdę nie ma czego się czepić, wozy trochę nadsterowne jak dla mnie, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia, generalnie za grosze możemy mieć fun równy graniu w Motorstorm-a 2