Razoth napisał(a):
Injustice 2 jest zajebiste, problem tylko w tym, że po spróbowaniu Tekkena nie chce mi się w to grać.
A widzisz, mnie jako casuala Tekken w ogóle się nie spodobał. Co prawda przygarnąłem wersję Tekkena 6 na PS3, ale z tego, co się orientuję to siódemka zbytnio pod względem rozgrywki się nie różni (no oprócz ilości trybów gry, gdzie 6 > 7). Szczególnie nie podoba mi się tam system zdobywania rang. Mówię o wersji gry przeciwko CPU. W Tekken zdobywając kolejną rangę, jako gracz nie dostaję tak naprawdę nic - moja postać nie jest silniejsza, skill nadal mam taki jaki miałem itp, natomiast dostaję coraz silniejszych przeciwników co z czasem robi się frustrujące. W I2 jest to, moim zdaniem, lepiej rozwiązanie, bo przy zdobyciu kolejnej rangi (tu poziomu), mogę postaci założyć nowy, mocniejszy sprzęt, co sprawia, że postać jest silniejsza i brak skila nie jest odczuwalny. No i niestety, ale jak ktoś nie grał w bijatyki i ma 40 lat, to sorry, bijatyki może sobie odpuścić
A tak z innej beczki, ale pewnie nikt się tu nie orientuję odnośnie Tekken 6 - na filmach na youtube widać, że niektóry kupowany sprzęt dla postaci też posiada jakieś statystyki, ale u mnie w grze nie widzę takich opcji.