Akurat Arcania zasluguje w 100% na QQ bo jest zwyczajnie slaba.
Moje szybkie wrazenia z Singla Medal Of Honor.
Grafika: Slaba (misje nocna) w porywach bardzo dobra (misje w gorach) i genialnej (efekty nalotow mysliwcow, ostrzalu artyleryjskiego, niektore miejscowki maja genialne oswietlenie, itp..) Do tego naprawde dobre filmiki, ktore ja glupi bralem przed premiera za fragmenty gry (dlatego sie dziwilem jak ludzie moga narzekac na grafe jak tu takie cuda sie dzieja). Hehe. Ale ogolnie Video na plus.
Audio: Bardzo Dobre. Swietna muzyka.
Fabula: No napewno 10 razy lepsza niz w MW2.
Fajna historia opowiadajaca o zolnierzach - bez SF i innych cudow. Jak na FPS to ujdzie.
Gameplay: Gra jest krotka (ok. 5h mi zajelo skonczenie) do tego kurna konczy sie tak jakby sie miala dopiero zaczac - mega niedosyt, latwa - poziom medium, zginalem ze 4 razy moze, strzelanie jest takie troche bezplciowe ze wzgledu na wlasciwie brak recoila. Ale za to misje sa swietne, zroznicowane, fajnie pomyslane i chyba (wydaje mi sie tak) dluzsze niz w MW2.
Podsumowujac gra jest na mocne 7/10 a ja od siebie dalbym nawet 8-/10 bo ogolnie dobrze sie bawilem i przez ta 5godzinne posiedzenie nie czulem ani chwili znuzenia. Szkoda tylko ze tak krotko.
Na pewno MOH nie jest warty swej ceny (zwlaszcza w wersji konsolowej) ale jak gra stanieje o 50% to polecam zakup.