Agat napisał(a):
Naprawdę nie wiem, jak wyszło te 45h na grę. Ja po 8h, z drużyną w składzie: ja (human cipher) + 2 NPCow z pierwszej wioski doszłam dopiero na dół świątyni i stwierdziłam, że jednak wolę grać tankiem. Więc zaczynam jeszcze raz, ale przez te 8h naprawdę się nie obijałam, nie powtarzałam walk itd. Po prostu zbieram kawałki lore, poznaję świat i bawię się jak bym miała z połowę lat mniej... Tu zajrzę i tam zajrzę... Tu mnie ktoś pogoni, to potem wrócę do niego z lepszą ekipą... I takie tam. Jedyne co mnie niepokoi to lvl cap - skoro ja nie wyłażąc z pierwszej wioski (robiłam tylko tą świątynię) miałam już 4 lvl - to 12 wydaje mi się lekko niemiodnie...
Mysle, ze troche zle liczony jest ten czas w sejvach. Powiedzialbym ze mialem raczej 50h sugerujac sie czasem /played wg Steama. Poza tym wczoraj dokonczylem np. ten loch pod twierdza i zeszly mi jeszcze 3.5h na ostatnie 4 poziomy
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Generalnie gra jest gdzies na 55h imho. Chyba ze ktos czyta kazda ksiazke i odczytuje dusze kazdego NPC-a etc. to pewnie bedzie mial z 70h
@Mendol, graj na Hard, bez kitu. Normal jest cholernie latwy. Zawsze mozesz w trakcie gry zmienic poziom trudnosci