EloNis napisał(a):
zrób jak najszybciej zadania główne żeby zdobyć Podniebną Twierdzę, później się baw z maksowaniem stref
Zadanie główne da Ci na tyle lvlu żebyś mógł sobie komfortowo tam questować, a nawet być może zabić smoka. Jak już będziesz miał Podniebną Twierdzę to Cole do Ciebie dołączy i będziesz mógł zacząć questa na specjalizacje + wszyscy Twoi kompani otrzymają specjalizację jeśli weźmiesz ich do drużyny (wystarczy ze weźmiesz ich z twierdzy do drużyny w jakiejkolwiek mapie i odblokowuje im się wtedy specjalizacja). Warto to zrobić, żeby się zorientować która postać Ci najbardziej będzie pasować.
Co do tych itemów, tak jak pisałem wcześniej, nie dodasz ich do swoich itemów, dopóki nie będziesz miał Arkanistki. Żeby to zrobić musisz mieć Podniebną Twierdzę.
Ok, dzięki za informacje. Lubię grać powoli, zaglądać wszędzie i podziwiać widoczki
Zapewne za kilka dni skończę Zaziemie to zobaczę gdzie zaprowadzi mnie wątek główny. Jak na razie to mam jeszcze z 10 questów.
A propos smoka.. Ten z Zaziemia (lvl 12) który zrywa się do lotu jak wyjdzie się z tunelu - on cały czas lata w trakcie walki czy jest jakiś sposób aby posadzić go na ziemi?