Alick napisał(a):
Za Lexington dostawało się złoty item.
Lexa robiło się kilka razy dziennie w grupie. W ten sposób uzbierało się po kilka plecaków, masek etc.
Tzn rozumiem, że miałeś fart i w ciągu kilku dni wypadły ci wszystkie itemy z najlepszymi możliwymi rollami na statach, i już nie ma szans na żaden upgrade?
Alick napisał(a):
Specjalnie dobiłem 50 lvl w DZ, żeby kupić schematy na powiedzmy Stamina Super Duper Power Backpack.
Po scrafceniu okazywało się, że jet to jeden z kilku posiadanych plecaczków z gorszymi statami.
Tylko się upewnię, zdajesz sobie sprawę, że z DZ masz dwa rodzaje recept, jedne item lvl 30 drugie 31?
Alick napisał(a):
Oczywiście, że to nie wina deva, który zablokował mozliwość wypadnięcia złotych itemów ze skrzyń otwieranych kluczem
Właśnie ją dodali...
Alick napisał(a):
że szansa znalezienia legendarki wynosiła 1%
Nie wiemy ile wynosiła, i ile wynosi teraz. Ale została podniesiona. Niemniej pewnie dalej będzie niska, inaczej nie miało by to sensu.
Alick napisał(a):
Przepraszam, że gram w grę, za którą zapłaciłem. Moja wina.
Nie masz za co przepraszać
, jeżeli prawdą jest to co sugerujesz, że już masz najlepszy gear, to po prostu skończyłeś grę i tyle taka smutna prawda. Coś jak topowe gildie w MMO które czyszczą cały content w tydzień dwa. Nie wiem czemu cię to dziwi.
Sam mam 81h na liczniku i ledwo jeden złoty item (nie licząc magazynków) w dodatku na pewno mógł bym mieć na nim lepsze staty więc pewnie jeszcze go wymienię. Domyślam się, że zmami będę w pełni zadowolony ze swojego ekwipunku zdąży już wyjść następny content patch itp itd, tak to zawsze wyglądało w tego typu grach.