warhameron napisał(a):
Niah napisał(a):
NWO
do wyboru są tylko pozytywnie nastawieni bogowie kurwa mać, a gdzie: Bane, Cyric, Talos, Maska!!!, Lolth. Gdzie kurwa oni
Tak czułem, że to będzie gówienko dla emo mas:P Warto instalować i pykać czy raczej kibel z kosmos item szopem ?
Grafika fajna, combat fajny. Rzucilem okiem na sklepik to wiekszosc rzeczy tradeable. Wiecej nie wiem bo zrobilem tutorial i polazilem po miescie tylko. Animacje potworkow lekka tragedia
Dawno nie siedzialem w AD&D wiec nie wiem na ile gra jest rozbudowana i wierna systemowi itd... tych calych featsow, skilli, powersow itd.. wydaje sie byc calkiem sporo. Do tego companiony sa customizowalne. Ale tu expertem nie jestem.
EDIT: Niestety w miescie gra crashuje mi non stop wiec narazie odpuszczam. Ale na 100% sprawdzepo premiere bo piersze wrazenie mnie nie odrzucilo (oprocz tego ze kurwa mozna grac jednym palcem - takie latwe).
PS. Dla ludzi ze slabszym sprzetem - wydajnosc jest super dobra jak na jakosc grafy.
PS2. a jesli ktos by sie spotkal z jakims postem czy komunikatem ze gra crashuje na radkach starszych albo na AMD prockach i dlaczego to niech napisze - mi sie nie chce szukac.