Niah napisał(a):
Rozumiem, że z takim konfigiem nie ma co podchodzić
c2180, 4gb ram, 4850 512mb?
kurna
ja mam c2d e4400 2ghz OC na 2.8, 2gb ramu i radeona 4850 512 od asusa i gram na srednich/wysokich detalach(nie ma roznicy w fpsach) bez cieni, antyaliasing x2 i 3 kwadraciki odjete z pola widzenia z vsynciem na 75 fpsow co prawda na malej rozdzialce bo mam maly monitor(1024x780) i naprawde mam podczas calej gry stale 75 fpsow i jedynie czasami na otwartej przestrzeni na mapie typu Jungle czy tej takie ala zniszczone miasto spada mi do 60(ostatnio po tym wczorajszym paczu mialem nawet w dymie i na otwartej przestrzeni 75 fpsow caly czas az do wieczora gdzie gra zaczela chodzic masakrycznie.
A gra sama w sobie jakas taka srednia dla mnie, chyba nie na takiego typu shooterach sie wychowalem. tutaj pojedynek wygrywa w 90% ten kto kogo pierwsy zobaczy, recoil to moj pistolet na wode ma wiekszy, a strzelanie full auto ze wszystkiego po nogach to sukces na latwy kill, achivementy dla retardow, system atutow(kto kurwa slyszal o skillu ktory wycisza totalnie chodzenie w shooterze, gdzie wiekszosc gry powinna opierac sie wlasnie na sluchaniu przeciwnika, noz aka iwinbutton V tez totalnie pojebany wymysl - nie patrzac na wprost kolesia i tak mozna go tym zabic(sytuacje gdzie dwoch kolesi mija sie i jeden wciska odruchowo V aby potem zobaczyc na killcamie ze koles ledwo nasza postac katem oka zobaczyl lecz nozyk o dziwo zahaczyl no i co dla mnie najlepsze bieg + skok into czolganie = czynnosc niemal natychmiastowa(chyba krotsza jest animacja przejscia ze stania w czolganie niz stanie w kleczenie) gdzie na czas kladzenia sie nawet nam weapona nie disabluje przez co kladac sie w powietrzu mozemy ladowac do kolesia
Moze te serwery bez perkow innych retarded rzeczy i pieprzonych efektow w grze ktore skutecznie zaslaniaja nam pole walki(para i inne shiety) beda grywalne.
Naszczescie gram na koncie kolegi bo takiego zakupu bym niemogl przebolec.
PS. spotkal sie ktos moze z jakimis serwerami na dany weapon only? typu magnum, czy jakies jedno strzalowce, czy sniper only gdzie mozna pocwiczyc dany weap skill?