Farin666 napisał(a):
A exploity to juz porazka jest ...Najlepsze jest to ze juz drugi tydzien wszyscy doslownie je wykorzystuja i farmia na potege a UBI sobie nic z tego nie robi:P
To niestety jest właśnie najsmutniejsze w tym wszystkim. Gra ma/miała potencjał, sam ją hypowałem mocno, i przez te pierwsze 60-80 godzin naprawdę dobrze było. Później zaczęły się exploity.
Ja rozumiem, że nie wszystko da się hotfixnąć, ale mogli by chociaż jakieś oficjalne stanowisko zająć, w stylu, postacie które exploitują buga z respawnem bosów na misjach będą miały wyczyszczony ekwipunek czy coś. Ale nie, krzyżyk na drogę, bawcie się dobrze, my udajemy, że problemu nie ma. Przez co tworzy się sytuacja, że jak sam nie exploitujesz to równie dobrze możesz nawet do DZ nie wchodzić, bo rozjedzie cię team redów w wymaxowanym, wyexploitowanym sprzęcie
Farin666 napisał(a):
Mnie juz nie bawi nawet latanie na DZ, ludzi ciezko znalezc a jak sa to zmieniaja serwer albo log out jak padna 2-3 razy -na manhunt jak jestem praktycznie nigdy nikt sie nie stara mnie ubic, musze dalej latac po DZ i szukac ludzi...patologia jakas.
Nikt nie poluje, bo zwykle redzi to są właśnie kolesie w wymaksowanym sprzęcie (patrz wyżej) i żaden normalny gracz nie jest w stanie nic im zrobić, więc w momencie kiedy widzisz, pełne party na manhuncie rozbijające się po całej DZ, dużo efektywniej jest po prostu zmienić serwer.