Mendol napisał(a):
tez nad tym myslalem ale ludzie pisali, ze mapy sa puste przy 24 graczach ;/
Ktos albo nie gral dlugo albo wyszedl z zalozenia lolololo 24 graczy na CQ lololol to nie moze sie udac. Wczoraj dla sprawdzenia caly wieczor gralem na CQ i musze powiedziec, ze bylo niezle. Nawet samolotem i heli polatalem. Plansze odpowiednio zmniejszone i kompaktowe. Nie trzeba biegac kilometrow (ok na 1 czy 2 planszach trzeba kawalek przebiec ale przynajmniej nie ma 150 reconow, ktorzy sciagaja Cie w sekunde z 10km). Jak robisz respawn na teammate to masz akcje caly czas. Jak wolisz sam sie ustawic czy przykampic to spawnujesz sie na resie i biegniesz. Samoloty lataja, czolgi strzelaja, wymiana ognia przy flagach jest. Czego chciec wiecej? Jasne zdarzaja sie jednoosobowe capy flag ale to bylo obecne i w innych odslonach BF. Mi gra sie fajnie. Jak mowilem wczesniej brakuje tylko ekipy do grania. Czasem trafi sie ogarniety ktos i jednym czolgiem mozna cale CQ wygrac
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Nie mam porownania do wersji PC bo nie gralem ale na PS tez daje rade i to mi wystarcza, a za 100PLNow to wstyd nie brac. Sam troche zaluje, ze nie odczekalem. Ostatni raz dalem sie nabrac na preorder shit :< ...
T.