Mendol to nie bledy tylko swiadome uzywanie zastepczych liter zamiast tych ktorych nie mam dostepnych, poniewaz uzywam angielski windows i angielska czcionke.
Jezeli potrafisz pisac lepiej niz ja nie uzywajc polskiej trzcionki, to bardzo prosze, daj przyklad. Moze sie czegos naucze
A co do ignorancji. Tak moge i troche jej posiadac, ale mam ku temu swoje powody. Nie mam zadnego sentymentu do polski jako ojczyzny, wiecej problemow w niej mialem niz byla tego warta.
Natomiast pisanie w jezyku angielskim na polskim forum mija sie z celem. Nie od dzisiaj pisze na polskich forum, i zdaje sobie dobrze sprawe ze duza czesc osob czytajacych nasze posty tutaj nie zna jezyka angielskiego na dostatecznym poziomie aby go tu uzywac.
Swoja droga zastanawiam sie czemu angazuje sie w ten flame, w kazdym razie nie ma sensu go kontynuowac. Jezeli ktos ma jeszcze cos do powiedzenia to z checia to przeczytam tak dlugo jak nie sa to ograniczone 2 zdaniowe flame nie poparte zadnymi argumentami. Ach jak juz sie czepiamy to moze zaczol bys uzywac duzych i malych liter jak i poprawnej interpunkcji panie poprawna polszczyzna
PS: Ok uaktualnilem moja liste ignorowanych osob. Nie ma sensu wyklucac sie z kims kto ma klapki na oczach i za duzo czasu na swoich rekach. Mam lepsze rzeczy do roboty niz klucic sie z kims o to czy kropka powinna byc tu czy tam
![:wtf:](./images/smilies/icon_wtf.gif)