Enhu napisał(a):
Kassei napisał(a):
I jak się to ma do tego tematu ?
tu chodzi o łatwość wpisania czegoś, ja jestem nieśmiały jak jasna cholera i mi np lata czy gra ma funkcje voice chatu, czy też nie bo i tak nie będę z tego korzystał, a takich osób jak ja jest dosyć dużo
No oczywiście - Tobie voice chat nie pasuje bo jesteś nieśmiały... Rozumiem... ale może byś był bardziej obiektywny ?
Enhu napisał(a):
nigdy mi nie wmówisz, że łatwiej się pisze czy też gra na padzie (poza wiilotem ale to z przyczyn raczej technicznych), mam wszystkie 3 konsole ostatniej generacji i wiem jak to wygląda, do mmo i tak najlepszym kontrolerem pozostaje myszka
Też się zgadzam - od wielu wielu lat takie firmy jak nintendo, sony, kiedyś sega, ostatnio microsoft, robią graczy w chuja dołączając pady do konsoli. Przecież na padzie się nie da grać!!!
Pozatym - grałeś w jakieś mmo na konsoli?
Enhu napisał(a):
a co do tekstu 'do konsoli można podpiąć klawiaturę na usb', tak monitor też można podpiąć i myszkę też ale czy dalej można to nazywać stricte konsolą ?
No też ma rację bo przecież jak do kompa podłączysz telewizor i pada to już nie masz komputera tylko konsolę....